Tilfredse kunder køber mere og de er mere loyale og profitable

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /customers/d/0/7/cuex.dk/httpd.www/includes/menu.inc).

Kundeorientering eller Customer Experience Management handler om at anvende øget kundefokus til forretningsudvikling. Det handler om at sikre, at jeres kunder får den bedst mulige oplevelse med jeres virksomhed på tværs af værdikæde og siloer. Det gør I blandt andet ved at udvikle og styre de oplevelser og erfaringer, som jeres kunder har med virksomheden. 

Kunderne vurderer jer udfra summen af alle de oplevelser, de har i samtlige kontaktpunkter. Også med de mere perifere, som er svære at kontrollere.

Da det koster op til 5 gange mere at få en ny kunde end at beholde en gammel, afspejler kundeloyaliteten derfor i høj grad fundamentet for virksomhedens økonomiske potentiale. Bestræbelserne på at fastholde kundeforhold ved at arbejde fokuseret med de oplevelser, kunderne har med jeres virksomhed, bør derfor have en høj prioritet både strategisk og taktisk.

Målet er, at jeres kunder bliver så tilfredse, at de anbefaler virksomheden til andre.

Customer Experience Management er et mind-set,
der tager udgangspunkt i kunderne.

Det fokuserer på at designe og styre
virksomhedens processer, services og produkter
så de giver værdifulde kundeoplevelser, der differentierer og effektiviserer virksomheden.

http://cuex.dk/sites/default/files/Sk%C3%A6rmbillede%202016-01-21%20kl.%2014.54.28.png

Vores procesplan består af 6 faser foruden implementering, som dels foregår løbende og dels foregår efter design af nye kundeoplevelser.

Vi har udviklet en række velafprøvede værktøjer, der skal sikre, at vi kommer fra strategi til eksekvering uden at miste overblik.
Vi tilbyder at varetage hele processen fra customer journey mapping, til insights, design, efterfølgende målinger og løbende evalueringer. Men vi tilbyder også de forskellige processer som enkeltstående produkter, såfremt man ønsker dette.

Ring til os på 2061 5150 og book et møde, så vi kan få en snak om, hvad lige præcis jeres behov er. 

http://cuex.dk/sites/default/files/Thumbsup2.JPG

Bestil

Vi har blandt andet arbejdet for